Tanja Bour inspireert coaches

WINS bestuurslid Tanja Bour inspireert coaches met het  verhaal  van  Gung Krishna 
Tanja: “Op zaterdag 17 november 2018 mocht ik bij het Response Instituut te Roermond oud-cursisten meenemen in mijn verhaal over het Learning Center Yayasan Widya Guna in Bedulu op Bali. Ruim 150 mensen die allemaal een opleiding NLP en of Hypnose coach hebben gevolgd en samen kwamen voor een inspirerende dag.  Spannend vond ik dat, zo een grote groep toespreken. Maar het verhaal komt rechtstreeks uit mijn hart en dat hield ik mezelf de dagen ervoor steeds voor ogen.

Ik heb de toehoorders meegenomen in de wereld van  Gung Krishna. Een 10-jarig jongetje wiens ouders zijn overleden en die opgevangen wordt op Yayasan Widya Guna. Diagnose onbekend, gedrag variërend van heel lief en aanhankelijk tot heel dwars en uitdagend. Een ware uitdaging voor het team van de Yayasan. Ik voel me speciaal verbonden met hem. We brengen heel wat tijd samen door. De koe voeren, in de tuin werken, samen zitten en stil zijn. Hij woont bij zijn oma en we hebben gelukkig een aantal co-sponsors gevonden voor hem. 

In de pauze werd er een tombola gehouden. Er viel een gratis opleiding te winnen die Milan Somers, eigenaar van het Response Instituut beschikbaar stelde. Die verleiding bleek groot genoeg te zijn om heel veel aanwezigen een of meerder loten te laten kopen. De opbrengst (die geheel ten goede mag komen aan Yayasan Widya Guna bedroeg maar liefst € 1.025,- ! Heel blij ben ik daarmee. Wanneer ik in maart 2019 weer enkele weken op de Yayasan zal zijn zal er een mooie, duurzame bestemming gevonden worden voor dit prachtige bedrag.”